Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Βασιλάρας με την πισίνα τους, βρίσκονται στο λιμάνι της Σκάλας, στο Αγκίστρι, μόλις 30 μέτρα από το λιμάνι. Συγκαταλέγονται σε έναν από τους πολυτελέστερους τόπους διαμονής του νησιού, παρόλα αυτά οι τιμές του είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές και αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, για κάποιο σεμινάριο, επαγγελματικό συνέδριο ή ακόμα και για ένα πάρτι ή γιορτή. Το δίγλωσσο προσωπικό μας, θα σας προτείνει ένα πακέτο ακριβώς στα μέτρα και στις ανάγκες σας έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι φεύγοντας θα έχετε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από πραγματικά αξέχαστες διακοπές!

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Βασιλάρας είναι μοναδικό ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία του νησιού λόγω της πολυμορφίας των δωματίων του. Πέραν των διπλών, δίκλινων και οικογενειακών δωματίων, διαθέτουμε ακόμα 4 διπλά «superior» δωμάτια, 4 junior superior, 4 μεζονέτες και  μια σουίτα νεονύμφων. Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και δωρεάν Wi Fi .

Τα δωμάτια βρίσκονται σε δύο κτήρια, το ένα απέναντι από το άλλο. Τα στάνταρντ, τα οικογενειακά και τα οικονομικά είναι στο κυρίως κτήριο. Οι μεζονέτες, τα junior, τα superior καθώς και η νυφική σουίτα, στο δεύτερο. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό και τηλεόραση. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή στους κήπους του ξενοδοχείου, τα δωμάτιά μας είναι παραδοσιακά διακοσμημένα με μια σφραγίδα πολυτέλειας και με όλες τις μοντέρνες ανέσεις. Επίσης το ξενοδοχείο μας, παρέχει δωρεάν Wi Fi