Πώς να έρθετε

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στον Πειραιά

Με ταξί: Ταξί υπάρχουν οποιαδήποτε ώρα, στις εξόδους του αεροδρομίου. Θα σας κοστίσει περίπου 50 Ευρώ να σας πάει στον Πειραιά (συμπεριλαμβάνονται και οι αποσκευές σας).
Με τραίνο: Απέναντι από τις αφίξεις μπορείτε να πάρετε την «μπλε» γραμμή του μετρό. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8 Ευρώ κατ’ άτομο (τα γκρουπ έχουν ειδικές τιμές). Θα αλλάξετε τραίνο όταν φτάσετε Μοναστηράκι παίρνοντας την «πράσινη» γραμμή και θα κατεβείτε στο τέρμα, στον Πειραιά. Εκεί, 200 μέτρα αριστερά σας, θα βρείτε την Πύλη 8 και τα πλοία για το Αγκίστρι.
Με λεωφορείο: Το λεωφορείο αναχωρεί ακριβώς έξω από την πύλη των αφίξεων. Το εισιτήριο το αγοράζετε εκεί και κοστίζει 5 Ευρώ. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 75 λεπτά και ένα λεπτό ακόμα περπάτημα από το σημείο που θα σας αφήσει στον Πειραιά, μέχρι την είσοδο 8 για το Αγκίστρι.

Από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Αγκίστρι

Όλα τα πλοία με προορισμό το Αγκίστρι αναχωρούν από την Πύλη 8 του λιμανιού. Υπάρχουν φέρι και ιπτάμενα δελφίνια που κάνουν την διαδρομή. Μερικά από αυτά κάνουν μια πρώτη στάση στην Αίγινα και μετά συνεχίζουν. Εάν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να τύχει κάποια απεργία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας στείλουμε το σκάφος- ταξί που διαθέτει το ξενοδοχείο μας.

Από την Αίγινα στο Αγκίστρι

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων μεταξύ Αίγινας και Αγκιστρίου. Το φέρι από την Αίγινα πηγαίνει στη Σκάλα, ενώ τα ιπτάμενα δελφίνια στον Μύλο. Υπάρχει και το τοπικό καραβάκι, το «Αγκίστρι Εξπρές» που πιάνει και στα δύο λιμάνια. Για την διαδρομή μεταξύ Μύλου και Σκάλας (όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο μας), υπάρχει λεωφορείο. Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε την Αίγινα και με ταξί θαλάσσης.

Από το λιμάνι του Αγκιστρίου μέχρι το ξενοδοχείο

Με το που φτάνετε στο λιμάνι της Σκάλας, είναι μονάχα λίγα λεπτά δρόμος μέχρι το ξενοδοχείο. Εάν κατεβείτε στο Μύλο, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο (2 Ευρώ το απλό εισιτήριο) ή ένα ταξί για τη Σκάλα (5 Ευρώ χωρίς αποσκευές και 6 με αποσκευές).